Rask levering / Sikre betalinger /Sykepleier designet

QualiBelly Advanced - Postoperativt Brokkbelte

Qualibelly Advanced -Ditt brokkbelte etter et kirurgisk inngrep i mage område   • Qualibelly Advanced brukes ved brokk i mageområdet etter et større eller mindre kirurgisk inngrep. Studier viser at ved å bruke brokkbelte umiddelbart etter operasjon kan du proaktivt forebygge utviklingen av et nytt brokk, redusere smerte og ubehag og få en raskere restitusjon.  


  • Qualibelly Advanced er et unikt pustende brokkbelte som er komfortabelt å ha på seg i en lengre periode. Du bør bruke brokkbelte både dagtid og på natt de første 6-8 ukene.  Det er anbefalt at du bruker brokkbelte på dagtid i ytterligere 6 uker.


  • Det pustende og elastiske materialet til Qualibelly gir sammen med god kompresjon best mulig sårtilheling, som igjen er viktig for å forebygge mulig infeksjon.  


  • Med sine 3 og 4 individuelle bånd gir den deg en solid og trygg støtte i mageområdet. Qualibelly gir deg muligheten til å åpne hvert belte separat for sårinspeksjon uten å ta av hele beltet.  Kompresjonsnivået kan justeres til typen operasjon du har hatt og til det du føler er behagelig på øvre, midtre og nedre del av magen. De individuelle beltene gir deg også muligheten til å redusere trykket i området for deg som har stomi eller dren. Når du setter deg ned kan du enkelt brette ned øverste ledd på beltet som tar bort trykket øverst i magen og gjør det enklere å puste.


  • Tre-bånd effekten gjør også at du enklere kan sette på og regulere brokkbeltet uten hjelp fra andre. Det gjør det også enklere for èn helsepersonell å lukke beltet postoperativt.


  • Under rehabilitering hjelper Qualibelly med sin konstante beskyttelse og støtte deg til å bevege deg raskere igjen. Det er viktig med tidlig mobilisering etter kirurgi for å få i gang fordøyelsessystemet og for å forebygge komplikasjoner.


  • Magebeltet gir deg en forbedret holdning som gjør at du går mer oppreist og igjen hjelper deg å puste dypere og har mindre smerte. Dypere pust og mindre smerter i forbindelse med aktivitet, hosting, nysing og lignende er viktig for å forebygge lungekomplikasjoner etter kirurgi, som for eksempel infeksjon.


Vaskeinstruksjoner: Qualibelly brokkbelte kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader. Skal ikke i tørketrommel.